INclusionary Landscape

Part 1: Team Results

in-clusionary

landscape

Team Members:

Will Choi, Jimmy Edwards, Matt Griffith, Jake Heffington, Don Kranbuehl, Albert McDonald, Eliza Montgomery, Will Pate, Todd Zima

Our proposal responds to two important armatures – an extension of Morgan Street south through the middle of the site and across Western Boulevard into Dix Park, and the creation of a fuzzy ribbon through the site that programs the topographic swale that currently separates the school from the prison. These armatures, which will provide primary vehicular and pedestrian access to the site, establish two districts– a lower mixed use district to the east that is built around a common memory space within the existing prison wall and a lower-density district on the hill to the west that is built around a common educational space.